Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Güllüoğlu Baklavaları: “Ukrayna pazarına girebiliriz”

Yurtdışında 6 ülkede 7 şubeyle faaliyet gösteren Kağıthane merkezli Güllüoğlu, baklava ihracatına ağırlık vererek, 2011 sonuna kadar yurtdışında en az 15 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Güllü, “Kuveyt, Libya, Romanya, Ukrayna ve Avusturya’yı da araştırıyoruz. Yurtdışında açtığımız her şube, Türkiye’de imalatta en az 5 kişiye iş anlamına geliyor” dedi. Nejat Güllü, “Şu anda Türkiye’de 16 şubemiz bulunuyor. ABD’de New York Astoria’da 750 metrekarelik mağazamızın yanı sıra ikinci mağazayı da açmaya hazırlanıyoruz. Kaliforniya’da mağazamız bulunuyor, Queens ve Miami’de de mağaza açacağız. ABD’deki yatırımlarımız şimdiye kadar 2.5 milyon dolara ulaştı” diye konuştu. Ramazan ayının yaz ayına denk gelmesinin baklava ve hamur tatlılarının yurtiçi satışlarını yüzde 15 oranında düşürdüğünü anlatan Nejat Güllü, şunları söyledi: “Şirket olarak da bu dönemde üretimimizi yüzde 25 azalttık. Şeker Bayramı’nda satışlar yeniden canlanacak. Baklava bayramların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Sıcak mevsim koşullarına karşın biz vayramda satışlarda yeniden artış bekliyoruz.”

140 yıllık tarihini ‘Altın Tepsi’ye yansıttı

NEJAT Güllü, ailesinin hayatını ve Güllüoğlu markasının 140 yıllık tarihini anlattığı ‘Tepsideki Altın’ kitabını tanıttı. Güllüoğlu’nun hikayesini paylaşabilmek için uzun zamandır beklediğini ifade eden Nejat Güllü, şunları söyledi: “Bu kitap, Güllüoğlu’nun markalaşma sürecini, yaşanan zorlukları, çalışmalarımızı, çocuklarımızı ve markanın büyümesini anlatıyor. Ailenin soy ağacını bile koyduk. (hurriyet.com.tr)

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]