Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’nın en büyük turizm fuarı sona erdi

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de 29 – 31 Mart tarihleri arasında gerçekleşen UITT Fuarı sona erdi.

Açılış töreninde; Ukrayna hükümet yetkilileri, katılımcı ülkelerin diplomatları, turizm temsilcileri, Ukrayna Ekonomi Bakanlığı Turizm Bölümü Müdürü Ivan Liptuga ve Kiev Şehir Yönetimi Turizm Bölümü Başkanı Anton Taranenko katıldı.

Ukrayna’nın en büyük ve sektörün en önemli fuarlarından olan UITT (Ukraine International Travel & Tourism), 29 – 31 Mart tarihleri arasında Kiev’de gerçekleşti. Ukrayna’nın önde gelen seyahat endüstrisi etkinliği ve seyahat işini kurmanın etkili bir yolu olarak evrensel olarak tanınan Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm fuarı olan UITT, bu yıl 30 ülkeden 200 şirketi ağırladı.

Bulgaristan, Gürcistan, Dominik Cumhuriyeti, Mısır, Hindistan, Endonezya, İtalya, İspanya, Katalonya, Kıbrıs, Küba, Litvanya, Malta, Filistin, Polonya, ABD, Tanzanya, Tunus, Türkiye, Ukrayna, Yunanistan, İsrail, Fas, Slovakya, Sri Lanka, Karadağ, Arnavutluk katılan ülkeler arasında. Belarus ve Litvanya ise fuara ilk kez katılan ülkeler oldu.

Fuarı dünyanın dört bir yanından 16 binden fazla kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]