Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

“Ukrayna halkını katledin” diyen Dugin de “Evet” diyor

Ukrayna halkını öldürme çağrısında bulunan  Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Özel Temsilcisi Aleksandr Dugin’in 16 Nisan’da Türkiye’de yapılacak tek adam rejimine geçiş için “evet” dediği ortaya çıktı.

ODATV’nin haberine göre AKP’ye yakınlığıyla bilinen Avrasya Platformu (Avrasya Yerel Yönetimler Birliği, Avrasya İş Birliği Teşkilatı) 5 gün süren Suriye’nin geleceği konulu çalıştay düzenledi.

Çalıştaya Suriyeli ‘muhalif’ grupların temsilcileri, Rusya temsilcileri, Türkiye’nin güvenlik bürokrasisinden isimler katıldı.

Çalıştay’a katılan isimlerden biri ise Rusya Meclisinin alt kanadı Duma Başkanının eski danışmanı Aleksandr Dugin’di.

Dugin, Çalıştay’ın ardından yine Avrasya Platformu’nun düzenlediği ‘Yeni Anayasa Evet’ başlıklı toplantıya katıldı.

Avrasya Platformu’nun Başkanı Hasan Cengiz, Facebook hesabından yaptığı açıklamada “Sayın Dugin de Türkiye vatandaşı olsaydım yeni Anayasa’ya ‘Evet’ derdim” iddiasında bulundu.

ODATV

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]