Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Cihan ve STV’ye çöken AKP Rejiminin AA ve TRT’sine polis engeli

Bundan bir sene evvel dünyanın ilk 10 büyük ajansı içerisinde yer alan Cihan Haber Ajansı’nın tüm canlı yayın araçları, İpek Medya Gurubu, Samanyolu Medya Gurubuna çöken AKP rejimine olayın yıldönümünde Hollanda’dan manidar bir engel geldi.

Hollanda polisi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya’nın programını takip etmek üzere Rotterdam’a giden bakanlık konvoyundaki bir araç ile TRT ve AA ekibinin bulunduğu araçtakilere kimlik kontrolü yaptı.

Yaklaşık bir saat sorguya tabi tutulan Türk gazeteciler ve bakanlık konvoyundaki yetkililerden bir an önce Hollanda’yı terk ederek Almanya’ya dönmeleri istendi.

Araçlar, Hollanda polisinin nezaretinde ülke dışına çıkarıldı.

Hollanda polisinin, AKP rejiminin Türk polisi gibi gazetecilere karşı; cop, gaz bombası, plastik mermi kullanmaması sadece uyarması takdir edildi.

UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]