Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kurtlar Vadisi Filistin, Ukrayna’ya geliyor!

Kurtlar Vadisi Filistin, bugün itibarı ile 32 ülkede yayınlanarak yeni bir rekora imza attı.

Dünya üzerinde yaşayan her insanın sıkıntısını kendi derdi olarak gördüklerini ifade eden Pana Holding Ceo Vekili Haşim Akkaya “Kurtlar Vadisi Filistin bugün itibari ile 32.Ülkede de gösterime girdi, bizler Filistin’de yaşanan dramı gözler önüne sererek insanlık adına üzerimize düşen vazifeyi bir ölçüde yerine getirdiğimize inanıyoruz. Bu niyet ve bu amaçla çıkmış olduğumuz yolda bugün itibari ile 32. Ülke olan Fransa’da gösterime girdik.” dedi.

SIRADA BEKLEYEN ÜLKELER

Açıklamalarına devam eden AKKAYA “İlerleyen günlerde anlaşma noktasına geldiğimiz Amerika, italya, Ukrayna, Sırbistan, rusya, kanada, Venezuela, Malezya, Endonezya ile imzalar atıldıktan sonra 50’ye yakın ülkede gösterime girmiş olarak kırılması zor bir rekora imza atmayı hedefliyoruz.” dedi.

KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN’İN GÖSTERİME GİRDİĞİ ÜLKELER

Fransa, Ürdün, Suriye, Lübnan, Kuweyt, UAE, Katar, Bahrayn, Umman, Saudi arabistan, Yemen, Fas, Mısır, Hongkong, Çin, Makedonya, Kosova, Arnavutluk, Avustralya, Yunanistan, Bosna hersek, Irak, Almanya, İngiltere, Belçika, İsveç, İsviçre, Hollanda, Tunus, Avusturya, Norveç, Danimarka,  

REKOR KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN’DE

Türk sinema tarihinin en yüksek bütçe ile çekilen filmi Kurtlar Vadisi Filistin sinemasal anlamda şuan itibari ile de ulaşılması zor bir rekora imza atmış durumda. Pana Film’in yeni hedefi 80 ülkede televizyon filmi olarak gösterime girmek.

Kaynak Habertimes.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]