Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Erdoğan şimdide doları olanı terörist ilan etti

Daha önce fotoğraf makineli gazetecileri, kalem tutan akademisyenleri, doktorları terörist ilan Reisicumhur R. T. Erdoğan şimdide cüzdanında dolar ve euro olanları terörist ilan etti.

Erdoğan son muhtarlar toplantısında: “Elinde silahı olan teröristle; doları, Avrosu, faizi olan terörist arasında hiçbir fark yok” dedi.

Erdoğan dolar/TL paritesinin 4’e dayandığı ekonomik durumla ilgili olarak “Ekonominin artık Türkiye’ye saldırmak amaçlı kullanıldığını biliyorsunuz” yorumunda bulundu. Erdoğan, “Elinde silahı olan teröristle elinde doları, Avrosu, faizi olan terörist arasında hiçbir fark yok. Türkiye’yi hedeflerinden uzaklaştırmaktır. Döviz kurunu bir silah gibi kullanıyorlar” görüşünü savundu.

Saray’da muhtarlar toplantısında konuşan Erdoğan’ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

“Ekonominin artık Türkiye’ye saldırmak amaçlı kullanıldığını artık biliyorsunuz. Elinde silahı olan teröristle elinde doları, Avrosu, faizi olan terörist arasında hiçbir fark yok. Türkiye’yi hedeflerinden uzaklaştırmaktır. Döviz kurunu bir silah gibi kullanıyorlar. Öte yandan elbette bizim de sıkıntılarımız, sorunlarımız var ama bunların hiçbiri ülkemizde döviz kurunun bu seviyeye gelmesinin açıklaması olamaz.”

UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]