Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Borsa: Beşiktaş – Trabzonspor maçına için özel fiyat

Kiev’de bir süre önce açılan Borsa Restoran’dan; Beşikaş – Trabzonspor maçı için özel fiyat.

Çorba, kebap, baklava ve çaydan oluşan özel derbi mönüsü ise sadece 100 hrivna.

EVDE İZLEMEK İSTEYENLERE PAKET SERVİSİ!

Daha önce açıklamada bulunan restoran yönetimi, mekânın 2 Ocak pazar günü açılışının yapıldığını ve anlaşmalı oldukları taksilerle yemeklerin dumanı üstünde adrese teslim edileceğini söyledi.

NASIL GİDİLİR?

Surikova Caddesi 3 adresinde bulunan restorana Tren Garı’nın sol tarafından yukarı doğru çıkan yol üzerinden kolaylıkla gidilebiliyor.

Yokuşu çıkarken sol tarafta kalan Ultramarin eğlence merkezini geçip, Megamarket levhasını görene kadar devam ediyorsunuz. Megamarket levhasından sonraki ilk sağdan dönerek Borsa Restoran’a ulaşıyorsunuz.
 

UKRAYNAHABER.COM OKURLARINA MENÜ ÜZERİNDEN YÜZDE 15 ORANINDA İNDİRİM YAPILACAKTIR DUYURULUR…  İNDİRİM İÇİN BURAYA TIKLAYARAK %15’LİK İNDİRİM KUPONUNUNZU ALABİLİRSİNİZ!

 Detaylı harita için buraya tıklayınız…

İrtibat ve sipariş telefonları:

063 822 14 47

093 074 83 22

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]