Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dünya

Şehit Astsubay Ömer, cuntacı Tuğgeneral Semih’i alnının çatından vurdu!

İşte, Özel Kuvvetleri ele geçirmeye çalışan cuntacı general Semih Terzi'yi alnından vuran Şehit Astsubay Ömer Halisdemir!

Güvenlik uzmanı, Eski Özel Kuvvetler mensubu Mete Yarar, darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’nin nasıl öldüğünü, darbecilerin işgal etmeye çalıştığı Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda (ÖKK) o gece yaşananları NTV yayınında anlattı.

Tuğgeneral Semih Terzi ile birlikte 20 kişi, Özel Kuvvetler Komutanlığı ele geçirilmeye çalışılırken çıkan çatışmada öldürülmüştü.

O çatışmanın ayrıntılarını güvenlik uzmanı Mete Yarar açıkladı. ÖKK’nın içeriden ele geçirilmek istendiğini belirten Yarar, “Bir astsubay olayın şeklini değiştirmiş. Allah mekanını cennet etsin” ifadelerini kullandı.

TEREDDÜTSÜZ ALNINDAN VURDU
Mete Yarar yaşananları şöyle aktardı: “Cuntacı (Tuğgeneral) Semih Terzi adlı general içeriden 20/30 kişilik bir grupla ÖKK karargahına giderek el koymaya çalışıyor. Komutanın odasına giderek, emir astsubayına, “Bundan sonra ben komutanım diyor. Bu arada yanında adamları var. Zekai Paşa’nın emir astsubayı (Ömer Halisdemir) tereddütsüz silahını çekip cuntacı generali alnının ortasından vuruyor. Diğerleri de onu şehit ediyorlar.”

O CUNTACI ÖLMESE BİRÇOK EYLEM YAPILACAKTI
Bu olaydan sonra darbenin sekteye uğratıldığın belirten Mete Yarar, “Ondan sonraki gelişmeler ise ayrı bir kahramanlık hikayesi. O cuntacı ölmese birçok eylem yapılacaktı. Türkiye o yiğit astsubayın adını ezberleyecek. Diğer ayrıntıları yarın anlatacağım. Komutanların yanındaki korumaların nasıl şehit edildiğini…” ifadelerini kullandı.

İşte, Özel Kuvvetleri ele geçirmeye çalışan cuntacı general Semih Terzi’yi alnından vuran Şehit Astsubay Ömer Halisdemir:


Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]