Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Deaflympics 2017’de Ukrayna toplam 99 madalya ile ikinci oldu

Deaflympics Samsun 2017, Yaşar Doğu Spor Salonunda düzenlenen görkemli kapanış töreniyle sona erdi.

Türkiye’nin Karadeniz kıyısındaki şehri Samsun’da 18-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları (Deaflympics)’de, Ukrayna toplam 99 madalya ile ikinci oldu.

Samsun’da 18-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen, tarihinin en yüksek katılımlı organizasyonu Deaflympics’de; 21 farklı branşta, Rusya 85’i altın toplam 199 madalya ile birinciliği elde ederken, Ukrayna 21’i altın ile toplam 99 madalya ile ikinci, 18 altın toplam 52 madalya ile Güney Kore üçüncü, Türkiye 17’si altın 46 madalya ile olimpiyat oyunlarını 4’ncü sırada kapattı.

97 ülkeyi, 3 binin üzerinde sporcu ve 5 binin üzerinde katılımcıyı buluşturan, Deaflympics Samsun 2017, Yaşar Doğu Spor Salonunda düzenlenen görkemli kapanış töreniyle sona erdi.

UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]