Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Tayin edilen AKP Genel Başkan adayı Yıldırım fıkra ile başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)’nin yeni Genel Başkan ve Başbakan adayı olarak Binali Yıldırım’ın ismi açıklandı. Konuşma metnini yanı almayı unutan Binali Yıldırım, kürsüde konuşmasına başlayamayınca bir fıkra patlattı.

Yıldırım, sözlerine şu şekilde devam etti: “Şimdi aklıma bir şey geldi. Temel konuşma yapmaya hazırlanıyormuş. Kürsüye çıkmış. Bakmış ki konuşması yok. Benimki gibi. Sonra dönmüş demiş ki topluluğa ‘Buraya çıkarken konuşmamı bir Allah biliyordu bir ben. Şimdi artık sadece Allah biliyor” bu sırada bir parti yetkilisi kürsüye metni bırakınca Yıldırım konuşmasını fıkralarla sürdürme yerine metne bakarak devam ettirdi.

Her ne kadar temayül yoklaması ile seçildiği belirtilse de Fox Tv Ankara Muhabiri, Erzincan TV’ye yaptığı açıklamada ‘bunun bir seçilme olmadığını tayin olduğunu’ söyledi.

Görevine fıkra ile başlayan Yıldırım, daha Türkiye’nin gerçek gündemine dönerek ‘terörü bitirme’ sözü verdi.

| UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]