Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ünlü sunucu Şuster’in yeni kanalı: Kiev

Ünlü sunucu Savik Şuster’in yeni kanalı Kiev Belediyesi’nin kanalı Kiev TV oldu. 2005 yılında daimi oturumunu alan Şuster’in çalışma izni, 2008 yılında aldığı 1,34 milyon Euro krediyi geri ödemediği için Kiev İşçi Kurumu tarafından iptal etmişti.

Çalışma izninin iptal edilmesiyle Ukrayna devlet kanalındaki popüler Talk-Show programı “Şuster Live” yapımından olan Şuster açlık grevine başladı.

Üst düzey yetkililerden destek açıklamaları gelen Şuster’e bir destek de Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko’dan gelmişti.

Başkentin resmi televizyonu Kiev’in Genel Müdürü Svetlana Krivoruçko  Savik Şuster “Şuster Live” programının Kiev TV’de yayınlanacağını söyledi.

KONSTANTİN KONEVETS | KİEV

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]