Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dünya

Kazan’da okula saldırı çoğu öğrenci ve öğretmen en az 11 ölü

Rusya'da okula saldırı: En az 11 ölü

Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’da bir okula sabah saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre, saldırıda dokuzu öğrenci en az 11 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi de yaralandı.

Silahlı saldırının yanı sıra bir de patlama sesi duyulduğu bildirilirken, saldırganların sayısı konusunda ise çelişkili bilgiler verildi. Ajansların verdiği bilgilere göre, genç yaştaki iki saldırgandan biri gözaltına alınırken diğeri ise vurularak öldürüldü. TASS haber ajansında, “İlk alınan bilgilere göre, Kazan’daki okula saldırı düzenleyen ikinci saldırgan bina içinde öldürüldü” ifadeleri yer aldı.

Saldırının nedeni henüz bilinmiyor. Olay yerinden gelen ilk görüntülerde okulun önünde birçok ambulansın bulunduğunu ve çok sayıda yardım görevlisinin okula girdiği görüldü. Ayrıca binadaki camların kırıldığı da göze çarptı.

Kazan Moskova’nın 720 km. doğusunda yer alıyor. Rusya’da okullar bir haftalık tatilin ardından salı günü yeniden açılmıştı.

Kaynak: Ajanslar

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]