Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Poroşenko ve Duda, Kırım’ı görüştü

Washington’da yaptığı ziyaret kapsamında, Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, Polonya Cumhurbaşkanı Andrej Duda ile bir araya geldi.

Poroşenko ve Duda, Ukrayna ile Polonya ilişkilerini yıl içerisinde üst düzeyde geliştirmek konusunda anlaştı.
Ukrayna Cumhurbaşkanı Poroşenko, Ukrayna’nın AB ile vizesiz rejime geçmesi hususunda Polonya’dan destek beklediğini söyledi.

NATO ile Ukrayna’nın ilişkilerinin ele alındığı görüşmede Temmuz ayında Varşova’da düzenlenecek NATO Zirvesi’ne.

Ukrayna Cumhurbaşkanı, Rusya’da yasadışı tutuklu bulunan; Nadejda Savçenko ve Oleg Sentsov ile birlikte diğer gözaltındaki Ukrayna vatandaşlarına karşı kurmaca dava açan kişilere karşı, Polonya ve diğer Avrupa ülkeleri yaptırım uygulamasını istedi.

Donbas’taki durumu ve Kırım’daki işgali de görüşen iki ülke cumhurbaşkanları, Minsk anlaşmaları uyulması hususunda Rusya’ya karşı uluslararası yaptırımların devamı konusunda uzlaştı.

KONSTANTİN KONEVETS | KİEV

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]