Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Somali’de terör saldırısı: 2’si Türk 6 öğretmen şehit oldu, 6 yaralı

Somali’nin başkenti Mogadişu’da bir okulun servis minibüsüne düzenlenen saldırıda 2’si Türk 6 öğretmen şehit oldu, 5’ü Türk 6 öğrenci yaralandı.

Mogadişu’da 4. kilometre olarak bilinen bölgede, bir okulun servis minibüsüne kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce düzenlenen saldırıda minibüste bulunanlardan 2’si Türk öğretmen olmak üzere 4 Somali vatandaşı hayatını kaybetti, Türk vatandaşı 5 öğrenci olmak üzere 6 öğrenci de yaralandı.

Terör saldırısıyla ilgili Twitter hesabında açıklama yapan Özgür Herkul sitesi editörü Osman Şimşek, “Terör, kahrolası terör! Canlar, O’na adanmış ruhlar… Allah, mekânlarını Firdevs etsin; yaralılara acil şifa versin.” şeklinde acısını paylaştı.

Osman Şimşek ayrıca Türk okulunun fotoğrafında 2’si Türk 6 öğretmenin hayatını kaybettiğini 5’i Türk öğrencinin de yaralandığını açıkladı.

İşte Osman Şimşek’in o tweeti…

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]