Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Karadeniz Lisesi öğrencileri mağdurlara yardım elini uzattı

Ukrayna’nın doğusundaki çatışmalar nedeniyle; Lugansk ve Donetsk’ten ayrılarak Odesa Şehri’ne yerleşen 250 engelli çocuk ve ailesine, Çernomorsky Lisesi (Karadeniz) öğrencileri yardım elini uzattı

Ağustos ayı sonunda, ‘’Sperantsa’’ çocuk kampına yerleştirilen çocukların: kitap, okul ve hijyen malzemeleri ile kışlık giysi ihtiyaçları karşılandı.

Karadeniz Lise Öğrenci Başkanı Skorobogataya Sofiya’nın girişimiyle, “Kalpten Kalbe” adı altında bir ay devam eden kampanya süresince öğrenciler, mağdurların acil ihtiyaç duyduğu ayni yardım eşyalarını topladı.

Bununla yanı sıra öğrenciler oluşturdukları; “İyi Kalp” adlı kumbarada nakdi yardım topladı. Toplanan paralarla ise mağdur aile ve çocuklar için taze meyve ve tatlı alındı.

Gönüllülere yaptıkları yardım sebebiyle minnettarlığını dile getiren kampın sorumlusu Valeriy Suprunov; “Kampanyanın okulda devam etmesi memnuniyet verici. Havalar soğudu, kampta kalan engelli çocuklar ve ailelerin yanlarında sıcak tutacak kıyafetleri yok, kışlık elbise ihtiyacı var. Bütün yardım edenlere, kayıtsız kalmayanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]