Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Davraz, yeni düzenleme ile 11 ay boyunca sportif faaliyetlerin merkezi olabilir

Sirene Davras Otel Operasyon ve Satış Müdürü Gözde Çağlar, Davraz Kayak Merkezi’nde hem yaz hem kış sporlarının yapılabildiği yeni düzenlemelere ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Çağlar, bu sayede 11 ay süren bir hareketliliğe sahip olması durumunda yeni otel ve benzeri yatırımların arkasının geleceğini kaydetti.

Davraz Kayak Merkezi’nin değişime ve gelişime açık olduğuna değine Çağlar, yeni yatırımlarla Davraz’ın cazibe merkezi haline geleceğine inandıklarını belirtti. Çağlar, “Davraz, spor kulüpleri için bir kamp ve eğitim merkezi haline getirilmelidir. Spor turizminde hedef sadece futbol ile kalınmamalıdır. Futbolun getirdiği bir popülarite vardır. Tenis, atletizm, kapalı salon sporları, yüzme havuzu, tam olimpik havuz gerekiyor. Su topuna da müsait bir tesis yapılmalı. Birde bisiklet sporu için çok güzel parkurlar bulunmaktadır.” dedi. Çağlar, Davraz’da, kayak dışında nisan-mayıs aylarında yüzme atletizm ve bisiklet için kamp merkezi, eylül-ekim-kasım aylarında salon sporları kamplarının yapıldığı cazibe merkezi haline gelebileceğini anlattı.

Gözde Çağlar, Davraz Kayak Merkezi’ni ziyaret edenlerin sayısının her geçen gün arttığını belirtti. 20011 kış sezonunda yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda misafir ağırladıklarını belirten Çağlar, yurt dışından başta Hollanda olmak üzere Rusya, Ukrayna, Makedonya, Danimarka, İsveç, Almanya ve Azerbaycan’dan misafirler ağırladıklarını anlattı.

Davraz’ın amatör ve profesyonel kayakçılar için ideal pistlere sahip olduğuna dikkat çeken Çağlar, 2 bin 150 metrede kayak yapılabildiğini, üçüncü telesiyejin tamamlanmasının ardından 2 bin 400 metreye kadar çıkılabileceğini ifade etti. Çağlar, bunun da 8 dakika gibi bir zaman aldığını kaydetti.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]