Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

[ВІДЕО] TUSIB, між Туреччиною та Україною створений портал «Бізнес Міст»

Комерційний портал «Бізнес Міст», створений Союзом промисловців і підприємців України та Туреччини (TUSIB), зібрав у кіберпросторі турецьких і українських бізнесменів.

У заяві TUSIB говориться: Завдяки Комерційному порталу “Бізнес Міст” (http://bb.tusib.org/#home), для двох важливих країн Чорноморського басейну тепер полегшений доступ до міжнародного партнерства, а саме доступ до продуктів і послуг у сферах, зацікавлених українським і турецьким бізнесменами.

 

У роз’ясненнях, зроблених Союзом TUSIB агентству Джихан (Cihan) по темі порталу “Бізнес-міст” говориться: “Користування порталом є абсолютно безкоштовним і дуже простим: Вам достатньо тільки вибрати країну, категорію, в якій Ви зацікавлені, або ввести ключове слово. Після чого пошук просканує портал і вкаже всі активні пропозиції, що стосуються Вас, щоб Ви змогли вибрати найбільш підходящі. Всі зазначені компанії, продукти та послуги можна переглянути і зв’язатися безпосередньо через портал з тими, які зацікавили Вас. Ви також можете опублікувати свою власну пропозицію через портал. Для цього Вам всього лише потрібно буде заповнити необхідні поля в заявочної формі і відправити його редактору. Після затвердження Ваше пропозиція почне активно працювати на порталі.

Організатори, в особі TUSİB, кажуть, що готові допомогти інвесторам в Україні, і стверджують: завдяки “Бізнес-мосту” підприємці двох країн зможуть дуже легко співпрацювати один з одним.

Юнус Ердогду | Київ – Джіхан

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]