Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerSpor

[CANLI YAYIN] Ukrayna-Slovenya maçını buradan saat 21:45 Türkçe canlı izleyebilirsiniz…

Ukrayna Play-off’lardan çıkmak için son şansını Slovenya’ya karşı kullanacak. Fransa için tüm güçlerin ortaya koyulacak Ukrayna ile Slovenya milli takımlarının internette sitemizden aşağıdaki video penceresinden canlı Türkçe izleyebilirsiniz.

Ukrayna ve Slovenya, Euro 2016 Avrupa Şampiyonası için son kozlarını oynamaya hazırlanıyor. Finallere kalıp Fransa biletini kapmak isteyen her iki takım da bugün tüm güçlerini ortaya koyacak.

Finallere giden yolda çekişmeli geçmesi beklenen Ukrayna Slovenya karşılaşması, 17 Kasım Salı (bugün) TSİ 21:45’de HT 7/24 ekranlarından naklen izlenebilecek.

Ciner Grubu’nun yayınladığı tüm maçları izlemek için yapmanız gereken tek şey uydu alınıcınıza bu şifreyi girmek… BISS şifremiz: 100000000000 (1 rakamı ve 11 adet 0 sıfır rakamından oluşmaktadır) Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız da karşılaşmaları BISS şifresi girerek uydudan izleyebilirler.

17 KASIM SALI
EURO 2016 play-off turu rövanşları, bugün oynanacak iki maçla tamamlanacak. Slovenya ile Ukrayna ve Danimarka ile İsveç arasındaki rövanş karşılaşmaları, TSİ 21.45’te başlayacak. Ukrayna, ilk maçı sahasında 2-0; İsveç de ilk maçı yine sahasında 2-1’lik skorla kazanmıştı.

21:45 Slovenya-Ukrayna HT 7/24 (Slovenya-Ukrayna maçını FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek.)

21:45 Danimarka-İsveç Bloomberg HT

Şifresiz veren kanallar:
7/24 HTSpor (Türkçe anlatım)
, Abu Dhabi Sports 4 HD, Canal 9 (den) / HD, Digi Sport 3 (rom), EuroSport 2 Sweden / HD, Foot / HD, Ictimai TV (Azerice anlatım), Match TV Russia / HD, MultiFútbol 1 / HD [movistar ], NTV Plus Futbol 3 / HD, OTE Sport 2 HD, Polsat Sport Extra / HD, Sky Calcio 2 / HD, Sky Sports 4 (uk) / 4HD, Slovenia TV2 / HD, Sport TV3 (portugal), SuperSport 3 HD (alb)

 

 

İŞTE MAÇ GÜNLERİ YAPMANIZ GEREKENLER
TURKSAT’a çevrili uydu (çanak) anteni kullanan SHOW TV, HABERTÜRK TV, BLOOMBERG HT ve HT 7/24 izleyicileri için (Biss Key) uydu frekans şifreleri:

1. Uydu alıcınızın Biss şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Çoğu uydu alıcılarında bu özellik bulunmakta fakat aktif durumda değildir. Eğer uydu alıcınızın şifre çözme özelliği açık durumda değilse, uydu alıcınızı aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.

2. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin.

3. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type veya benzer bir isimdeki seçenek) Biss olanını seçin.

4. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.

BISS şifremiz: 100000000000 (1 rakamı ve 11 adet 0 sıfır rakamından oluşmaktadır)

(Bazı modellerde bu sorulmamaktadır)

5. Şifreyi kaydedip (Kaydet, Tamam, Save veya OK) menüden çıkın.

6. Şifreyi kaydettiğiniz halde yine izleyemiyor ve hâlâ ‘kanal şifreli’ gibi bir uyarı ile karşılaşıyorsanız uydu alıcınızı kapatıp açın.

7. Eğer alıcınız hala şifreyi çözemiyorsa lütfen cihazınızı satın aldığınız yetkili servisten destek isteyin.

UYDU FREKANSLARIMIZ

BLOOMBERG HT

Türksat 3A 42° Doğu Uydusu

Frekans: 11053 MHz

Polarizasyon: yatay (horizontal)

Sembol: 8.000 MSym/s

FEC:3/4

Habertürk D-Smart : 33

BloombergHT : 44

Haber Türk Digitürk:44

Bloomberg HT Digitürk :31

SHOW TV

Türksat 4A 42° Doğu Uydusu

Frekans: 12219 MHz

Polarizasyon: yatay (horizontal)

Sembol: 6.500 MSym/s

FEC:3/4

Digitürk :22

D-Smart :23

SHOW HD

Türksat 4A 42° Doğu Uydusu

Frekans: 12209 MHz

Polarizasyon: yatay (horizontal)

Sembol: 10.000 MSym/s

FEC:3/4

Digitürk:22

HT 7/24

Türksat 3A 42° Doğu Uydusu

Frekans: 11070 MHz

Polarizasyon: yatay (horizontal)

Sembol: 4.000 MSym/s

FEC:3/4

Show Max Digitürk: 20 Kanal

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]