Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Президент: Казахстан є для України «вікном в Азію», а Україна для Казахстану – «вікном у Європу»

Президент Петро Порошенко за підсумками українсько-казахстанських переговорів, які відбулися у рамках його візиту в Астану, відзначив, що Казахстан є одним із близьких партнерів України.

«Сьогодні було продемонстровано, що Казахстан для України є «вікном у Азію», і я сподіваюся, що Україна для Казахстану є «вікном у Європу». Ми маємо величезний потенціал двосторонніх відносин в економічній, політичній, гуманітарній, соціальній та іншій сферах», – сказав Глава держави під час зустрічі з представниками ЗМІ.

Петро Порошенко назвав переговори, що відбулися, змістовними, надзвичайно практичними і ефективними. «Результати нашої зустрічі відкривають нову, надзвичайно важливу сторінку, важливий етап українсько-казахстанської співпраці», – констатував Президент України.

Глава держави особливо відзначив політичний діалог України і Казахстану та подякував за тверду і незмінну підтримку територіальної цілісності і суверенітету України в межах її міжнародно визнаних кордонів. «Це ще більше важливо сьогодні, коли Україна є жертвою агресії з боку нашого спільного сусіда – Російської Федерації. Росія анексувала український Крим та вторглася на Донбас. Жертвами цієї агресії стали понад 8 тисяч українців», – наголосив Президент.

Петро Порошенко високо оцінив виступ Нурсултана Назарбаєва на Генеральній Асамблеї ООН, зокрема щодо необхідності неухильного дотримання норм міжнародного права у взаєминах між державами.

Президент України особливо відзначив, що сторони підтвердили обопільну готовність до розширення двосторонньої співпраці, передусім, у торговельно-економічній і інвестиційній сферах.

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]