Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[ФОТОГАЛЕРЕЯ] В Анкарі відбулася конференція на тему: «Питання регіональної безпеки у контексті української кризи»

6 жовтня 2015 року в Університеті економіки та технологій Спілки палат і бірж Туреччини (TOBB-ETÜ, м.Анкара) відбулася конференція на тему «Питання регіональної безпеки в контексті української кризи».

На відкритті конференції виступив Надзвичайний і Повноважний Посол України в Туреччині Сергій Корсунський.

З доповідями під час конференції виступили відомі українські та турецькі дослідники – фахівці з питань міжнародних відносин, проблематики Криму та Близького Сходу. Директор Інституту сходознавства ім. А.Ю.Кримського НАН України О.Богомолов представив своє бачення сирійської політики Росії та її зв’язку з ситуацією в Україні. Куратор «Української миротворчої школи», головний редактор журналу «UA: Ukraine Analytica», Голова правління ГО «Сприяння міжкультурному співробітництву» Г.Шелест в своєму виступі проаналізувала вплив української кризи на безпеку в Чорноморському регіоні та її можливі наслідки для європейської та глобальної безпеки. Науковий співробітник Інституту сходознавства А.Ю.Кримського НАН України Н.Сейтяг’яєв розглянув наслідки анексії Криму з точки зору проблем регіональної безпеки, а професор Бількентського університету (м.Анкара) Х.Киримли розповів, що означає російська агресія для Криму та Туреччини.

Конференція викликала значну увагу громадськості. Зокрема, її відвідали представники декількох міністерств ТР та близько 20 акредитованих в Анкарі іноземних дипломатичних місій, науковці, громадські діячі, представники неурядових організацій та ЗМІ.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]