Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Mahsun Kırmızıgül o videoyu paylaştı: Kalbi taş olanlara gelsin

Ünlü türkücü ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, artan terör olaylarına tepki için, bir sınıfta çocukların söylediği kendi şarkısı ‘Hepimiz Kardeşiz’ türküsünü Twitter’dan paylaştı.

Bayburt’taki bir okulda çekildiği belirtilen videoda, sınıftaki çocuklar, ellerindeki bağlamalar eşliğinde Mahsun Kırmızıgül’e ait olan ‘Hepimiz kardeşiz’ türküsünü söylüyor. Ünlü türkücü, videoyu Twitter hesabından paylaştığı paylaşırken, “Bu miniklerin sesi; savaş çığırtkanlarına, kalbi taş olanlara, gözü doymayanlara, vicdansızlara gelsin.” ifadelerini kullandı.

Türkünün yayınlandığı youtube’daki yorumlarda da vatandaşlar, “Ellerinize saglik.. Allah’ınıza kurban sizin, sizi yetiştiren hocalarınızın da emeğine sağlık.. Helâl olsun. Cidden Helâl olsun..” gibi ifadelerde bulundular.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]