Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
EğitimHaberler

[DAVETİYE] Geleneksel bayramlaşma programına davetlisiniz!

Ukrayna‘daki gurbetçiler 24 Eylül Perşembe günü Kurban Bayramı‘nda, başkent Kiev yakınlarındaki, İrpen Şehri‘nde buluşacak.

Geniş katılımlı ve herkese açık biçimde tertip edilen bir bayramlaşma programı, İrpen Konferans Salonu [TIKLAYINIZ]‘nda gerçekleşecek.

Saat 13.00’de başlayacak ve 17.00’ye kadar devam edecek etkinlikte Kurban Bayramı’nın vazgeçilmezi kavurmanın yanı sıra çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Ukrayna-Türkiye “Syaivo” Kültür Merkezi [TIKLAYINIZ] ve Uluslararası Meridyen Okulu [TIKLAYINIZ]nun birlikte düzenlediği programda, animatörlerin çocuklar için çeşitli sürprizler hazırladığı ve çocukların eğlenceli bir bayram geçirmesini sağlanacağı bildirildi.

Gelenekselleşen bayramlaşma etkinliğinin davetiyesinde aşağıdaki ifadeler yer aldı:

“Bayram, en kalbî duygu ve düşüncelerin sızıp kâsesinden dışarıya çıktığı ve köpürüp her yanı sardığı bir dostluk ve kardeşlik günüdür.

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en güzel şekilde hissedeceğimiz Kurban Bayramınızı tebrik eder, bayram vesilesi ile organize edilen programda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.”

Bu mübarek bayramda bizde siz; www.UkraynaHaber.com okurlarıyla İrpen’de buluşmayı ve bayramlaşmayı arzu ederiz.

İletişim tel: (+38) 063-267-84-89

Tarih: 04 Ekim 2014

Saat: 12.00-17.00 arası

Yer: İrpen Konferans Salonu, Ul. Oktyabrskaya 118-A, İrpen, Ukrayna / Конференц Холл Ірпінь г. Ирпень, ул. Октябрьская, 118-А [HARİTADA GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ]

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]