Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerTurizm

Atatürk Merinos Kongre Merkezi uluslararası vitrine çıkacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve geçtiğimiz hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (Merinos AKKM), uluslararası vitrinde boy gösterecek. Büyükşehir Belediyesi İstanbul’da düzenlenecek ECECIBT 2010 Fuarı’na Merinos AKKM ile katılıyor.

Bursa’yı önemli kongre kentleri arasına taşımaya hazırlanan Merinos AKKM, 24-25-26 Haziran tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek olan ECECIBT 2010 Fuarı’nda görücüye çıkacak. İş turizmi, konferans, toplantı, seminer ve kongre turizmine yatırım yapmış olan firmaların, acentelerin ve otellerin Orta ve Doğu Avrupa ile mevcut olan iş hacmi ve potansiyelini arttırmak amacıyla düzenlenen ECECIBT 2010 Fuarı’nda, Merinos AKKM yerli ve yabancı firmalara tanıtılacak.

Çek Cumhuriyeti, Arnavutluk, Sırbistan, Macaristan, Polonya, Hırvatistan, Slovakya, Litvanya, Slovenya, Yunanistan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Karadağ ve Ukrayna gibi ülkelerin oluşturduğu Orta ve Doğu Avrupa ülkelerinin birbirleriyle organize edecekleri kongre ve konferans turizmi, toplantı turizmi ve geziler için işbirliği yapabilecekleri bir fuar olan ECECIBT 2010’da Fransa, İngiltere, İtalya, İsviçre, Belçika ve Almanya gibi Avrupa’nın önemli ülkeleri ile konuk satın almacı olan Rusya, Brezilya ve Ukrayna’dan önemli firmalar da yer alacak.

Türkiye’den de satın alma yapabilecek olan sağlık kuruluşları, spor kulüpleri, Türkiye’de iş yapan yabancı firmalar, bankalar, teknoloji firmaları, gıda ve içecek firmaları da yıllık eğitim seminerleri ve bayi toplantıları için fuarda satın alma yapabilecek.

 

Fatih Karakılıç / Bursa / CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]