Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaHaberler

Sayın savcı ve hâkimler 19 zümre hakkında tutuklama kararı istiyorum!

Sayın savcı ve hâkimler!..

Madem hukukta artık delil, soruşturma, iddianame gibi merhaleler kalktı.

Madem ‘bir’isi Ankara’dan emrediyor, insanlar gözaltına alınıyor, saçma sapan delillerle tutuklanıyor.

Madem defalarca iddia ettikleri suçlardan beraat etmiş Hocaefendi’ye Ak Saray emriyle yakalama kararı çıkarılabiliyor.

Madem ‘milletin adamı’, Büyükelçiler Toplantısı’nda dediği “Cemaat canımı sıkmasın, 1 savcı, 2-3 polis ile Cemaat’i terör örgütü ilan ettiririm.” sözünü uygulamaya koydu.

O halde ben de bizzat ‘millet’in kendisi olarak aşağıdaki 19 kişi/kişiler veya zümre hakkında derhal tutuklama kararı istiyorum!

1- Bakanların istifa etmek zorunda kaldığı milyonlarca dolarlık 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet skandalına örtbas emri verenler, emri uygulayıp takipsizlik verenler hakkında tutuklama kararı istiyorum!

2- Ayakkabı kutularında milyon dolarlar, çikolata altlarında 500 bin Euro rüşvetlerin bakanlık koridorlarında gezdiği, bir bakanın 700 bin liralık saati rüşvet aldığının belgelendiği 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet skandallarını kapatmaya çalışanlar hakkında tutuklama kararı istiyorum!

3- Halkbank Genel Müdürü’nün evindeki 2,5 milyon dolar ve 2,5 milyon Euro, Muammer Güler’in oğlunun evinde 7 çelik kasada bulunan 93 bin do­lar, 325 bin Eu­ro ve 395 bin lira kara paranın faizini, milletin helal vergileriyle ödetmeye kalkanlar hakkında tutuklama kararı istiyorum!

4- 400 bin dolara emniyet müdürü sürgün edenler, Urla’da sit alanını korumaya çalışan vatansever valiyi sürgüne gönderip kaçak villa yapanlar, kıymetli (kupon) arazilere çöken, ihalelere fesat karıştırdığını resmen itiraf eden, böylece Anayasa’nın 9 ve 138. maddelerini açıktan ihlal edenler hakkında tutuklama kararı istiyorum!

5- Yolsuzlukları araştırdıkları için 20 bin polis, savcı ve hâkimi hiçbir suç isnat edemeden, soruşturmaya tabi tutmadan işinden edenler ve sürgüne gönderenler hakkında tutuklama kararı istiyorum!

6- BBC’nin gerçekliğine ikna olup yayınladığı, Adli Tıp Kurumu’nca doğrulanan ‘kısık sesli malum konuşmalar’ı göz ardı edenler ve milyarlarca dolar kara paranın transferini görmezden gelenler hakkında tutuklama kararı istiyorum!

7- Devletin havayolları ile havadan, binlerce TIR’la yerden IŞİD ve benzeri terör örgütlerine silah sevkiyatı yapanlar hakkında tutuklama kararı istiyorum!

8- Bakanlığı süresince hukuku paspas eden, ‘polisler zinhar Bilal’in konutuna gitmesin, hemen görevden alın, kapıları kırın, mahkeme kararına gerek yok!’ diyerek defalarca hukuku katledenler hakkında tutuklama kararı istiyorum!

9- Devletin en itibarlı kurumu olan TÜBİTAK’ı kirli emellerine alet edip başına hayvanat bahçesi müdürü tayin ederek ‘heceleme-montaj’ skandalına sebep olanlar hakkında tutuklama kararı istiyorum!

10- Havaalanı ve otoyol ihaleleri karşılığında bazı müteahhitlere Sabah ve ATV’yi aldırtanlar, 5 gazete ve 6 televizyondan oluşan parti medyası kuranlar ve bu havuz medyasında istihbarat şebekelerinin kara propaganda haberlerini manşet yapan medya yönetici ve sahipleri hakkında tutuklama kararı istiyorum!

11- Kamu bankalarından 100 milyonlarca lirayı reklam kisvesi altında düzmece tirajlı havuz gazetelerine aktaranlar ve halka ait bir bankayı devlet gücüyle batırmaya çalışanlar hakkında tutuklama kararı istiyorum!

12- Parti referansı ve istihbarat fişlemeleriyle devlet kurumlarına binlerce partiliyi ‘VIP torpille’ alanlar ve KPSS yolsuzluklarını yıllar sonra gündeme getirip bu vesileyle sınavsız sadece mülakatlı bir sistem geçmeye çalışanlar hakkında tutuklama kararı istiyorum!

13- Ülkenin tüm madenlerini kendi partililerine dağıttığı ispatlananlar ve işçi güvenliğini ‘fıtrattan’ saydığı için yüzlerce masum işçinin ölümüne sebep olanlar hakkında tutuklama kararı istiyorum!

14- Esnaf, tüccar, işadamı, dernek… İktidara muhalif herkesi vergi denetmenleri ordusuyla boğmaya çalışanlar hakkında tutuklama kararı istiyorum!

15- Deniz Baykal’a ve MHP üst yönetimi kadrolarına komplo kurup siyasi rekabetten diskalifiye ettirenler hakkında tutuklama kararı istiyorum!

16- İstihbarat teşkilatını, kendisinin ve dar oligarşik çevresinin rezilliğini örtmek ve düşmanlarına saldırtmak için seferber edenler hakkında tutuklama kararı istiyorum!

17- Anayasa’yı ayaklar altına alıp insanları fişleyenler, yargıya hukuk dışı talimatlar yağdıranlar, ellerindeki yasalara değil, Ak Saray’dan gelen talimatlara göre imzalar atan başsavcılar, savcı ve hâkimler, bunları uygulayan emniyet müdürleri hakkında tutuklama kararı istiyorum!

18- Ülkenin en barışçı ve kanunlara en saygılı kitlelerine yüzlerce farklı hakaretle densizce saldırıp nefret suçu irtikap edenler, soykırım yaparcasına ‘cadı avı’ başlatan ve bu cadı avına alet olanlar hakkında tutuklama kararı istiyorum!

19- Ve Çağlayan’da demokratik protesto hakkını kullanan binlerce insanı hiçbir yasal gerekçeye dayanmadan dağıtılması emrini verenler ve bu kanunsuz emri uygulayanlar hakkında tutuklama kararı istiyorum!

Türkiye’ye hukuk geri geldiğinde 9 gazetede ‘Gülen’e yakalama kararı’ manşeti atanların yukarıdaki sabit suçları işleyenler için aynı manşetleri atacağı günler çok uzak değil.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]