Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Облога Ґюлена заради «спасіння» 19-тьох!

Шановні прокурори і судді!

Якщо вже так сталося, що у нашій юриспруденції немає місця доказам, розслідуванням, доведенням правоти, якщо тепер накази йдуть від «когось» з Анкари, за якими затримують людей, вигадується їхня провина, якщо Анкарський палац без жодних підстав оголошує рішення про затримання Ф. Ґюлена, який вже багато разів був виправданий, якщо вже «людина з народу» на зборах послів різних країн впроваджує свою точку зору стосовно тих, які йому не милі: «Хай цей Джемаат не псує мені життя, а то я оголошу його терористичною організацією», тоді я, як громадянин, теж вимагаю, щоб дев’ятнадцятьох осіб, які згадані нижче, теж було затримано, і якомога скоріше:

1- Я вимагаю, щоб затримали тих, хто наказав закрити питання про корупційний скандал 17 грудня, про безкінечні хабарі, і тих, хто послухався того наказу!

2- Я вимагаю, щоб затримали тих, у кого в квартирі у коробках з-під взуття знайшли мільйони доларів, тих, у кого в міністерському кабінеті під шоколадними цукерками знайшли хабар у 500 тисяч євро, тих, хто закриває справи на чиновників, які отримують хабар у вигляді годинника за 700 тисяч лір!

3- Я вимагаю затримання тих, хто наказує людям з народу сплачувати відсотки «брудних» грошей, а саме 2.5 мільйонів доларів і 2.5 мільйонів євро, які було знайдено у будинку генерального директора Народного банку, 93 тисячі доларів, 325 тисяч євро і 395 тисяч турецьких лір з семи сейфів сина Муаммера Ґюлера (екс-міністра внутрішніх справ).

4- Я вимагаю затримання тих, хто позбавився голови безпеки, губернатора, які намагалися захистити Урлу від безправ’я, тих, які, нехтуючи Ст. 9. і Ст. 138. Конституції, на територіях, які законодавчо перебувають під охороною держави, будують вілли і продають такі території з молотка!

5- Я вимагаю затримати тих, які без доказів, без проведення розслідування звільнили з роботи 20 тисяч поліцейських, прокурорів, суддів, що брали участь у розкритті корупційного скандалу, а згодом доправили їх на заслання.

6- Я вимагаю затримання тих, хто заперечує інформацію про оригінальність аудіо записів, що стосуються корупційного скандалу, незважаючи на проведену судову експертизу й підтвердження її результатів на ВВС, тих, хто просто закривав очі на трансфер «брудних грошей» корупційного питання.

7- Я вимагаю затримати тих, хто державними літаками, вантажівками переправляють зброю терористичним організаціям!

8- Я вимагаю ув’язнення тих, хто за часи перебування у міністерському кріслі, практично витирали ноги об юриспруденцію нашої країни, які сотні разів практично плювали на закони, особливо у питаннях зі згаданими раніше поліцейськими, які вважали за норму без суду звільнити з посади невинну людину, прийти до неї додому, зламати двері, затримати.

9- Я вимагаю затримати тих, хто втягнув у свою брудну справу таку поважну у нашій країні організацію, як ТЮБІТАК, хто наказав затвердити на місце директора цієї організації завідуючого зоопарком, хто став причиною скандалу «монтажу реплік» Ердогана.

10- Я вимагаю ув’язнення тих, хто наказав в обов’язковому порядку реалізацію газети «Сабах» і трансляцію каналу АТВ у аеропортах і на усіх транспортних розв’язках, тих, хто з 5 газет і 6 каналів створив «медійний басейн», який переповнений чорною пропагандою і неправдивою інформацією.

11- Я вимагаю затримання тих, хто намагається довести до збанкрутіння банк, що належить народові, тих, хто під видом рекламних акцій вкладає 100 мільярдів лір у сумнівні газети, які дістають інформацію з «медійного басейну», щоб штучно збільшити їхній тираж.

12- Я вимагаю затримати тих, хто за протекцією партій, високопосадовців просуває «своїх» на державну службу, абсолютно ігноруючи спільні для всіх правила проходження спеціальної перевірки знань і здачі іспитів.

13- Я вимагаю затримання тих, які підтримують лише політику своїх однопартійців, розподіляючи управління вугільними шахтами між своїми ж, для яких смерті сотень гірників є досить природнім, нормальним явищем, які часто нехтують їхніми правами і безпекою.

14- Я вимагаю ув’язнення тих, хто придушує безмежною кількістю різних податків лише тих бізнесменів, продавців, голів спілок, які відстоюють опозиційне ставлення до теперішніх високопосадовців.

15- Я вимагаю затримати тих, хто намагається усунути політичне суперництво шляхом заколоту проти Деніза Байкала і членів партії MHP!

16- Я вимагаю засудження тих, хто лише заради нападу на своїх «ворогів» і приховання свого позору й позору вузького кола олігархів, мобілізував органи розвідки!

17- Я вимагаю затримання тих прокурорів, суддів, голів безпеки, які, буквально плюючи на Конституцію нашої держави, виносять рішення не за законами, а за наказами з Анкарського палацу!

18- Я вимагаю затримати тих, хто чорнить репутацію невинних, чесних людей безліччю голослівних, брудних промов, тих, хто розпочав «гонитву за відьмами», яка вже стала схожою на геноцид.

19- Я вимагаю затримати тих, хто безпідставно розганяв мирний марш протесту під Чаглаяном і хто надавав накази про такий розгін.

Вже не за горами ті дні, коли юриспруденція посяде своє місце у Туреччині, і коли дев’ять газет, які зараз пишуть про рішення «Затримати Ф. Ґюлена», писатимуть про затримання усіх тих, про яких сказано вище.

ВЕЙСЕЛЬ АЙХАН – ГАЗЕТА «ЗАМАН»

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]