Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Anadolu Cam’dan flaş Ukrayna’da özel durum açıklaması

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Anadolu Cam’ın, Ukrayna’nın Harkiv Bölgesi’nden üretim yapan Merefa Glass Company, üretimine geçici olarak ara vereceği açıkladı.

Anadolu Cam’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada;

“Bağlı ortaklıklarımızdan Ukrayna’da faaliyet gösteren Merefa Glass Company’nin, ülkedeki ekonomik ve siyasi belirsizliklerin ve olumsuzlukların yanı sıra, mevcut fırın ömrünün sonuna gelindiği de dikkate alınarak, mevcut fırın için öngörülen teknoloji ve modernizasyon yatırımının tamamlanmasına kadar 9 Aralık 2014 tarihinden itibaren üretimine geçici olarak ara vermesine karar verilmiştir. Söz konusu yatırımların 2015 yılında başlatılması ve mevcut siyasi ve ekonomik koşulların da dikkate alınması suretiyle önümüzdeki dönemde tekrar üretime geçilmesi öngörülmektedir. Şirketimizin 2,2 Milyon Ton olan toplam üretim kapasitesinin yalnızca yaklaşık yüzde 3,7’sine tekabül eden bu üretim kapasitesinin geçici olarak devre dışına alınmasının satışlarımız üzerinde olumsuz bir etki yaratması beklenmemektedir.” denildi.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]