Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[ALO OLİMPİYAT] Bu telefonlar lazım olabilir!

19 kategoride 334 öğrencinin ter dökeceği 10. Ukrayna Türkçe Olimpiyatlarında geçen yıl başlatılan “Alo Olimpiyat” hattı yeniden açıldı. Olimpiyatta yarışacak finalistlerden final törenine katılmak isteyen izleyicilere kadar birçok farklı alanda hizmet verecek “Alo Olimpiyat” hattı ile ilgili Ukrayna Türkçe olimpiyatları sekreterliğinden yapılan detaylı açıklama şöyle:

“ Geçen yıl başlatılan “Alo Olimpiyat” hattının olumlu etkileri üzerine bu yılda bu uygulama yapılacaktır. Olimpiyatla ilgili genel bilgileri Alo olimpiyat hattından, olimpiyatlara farklı şehirlerden katılan finalistlerin kimler tarafından ne zaman karşılanacağı ve olimpiyat bitiminde uğurlanmasıyla ilgili bilgileri “Alo Konaklama” hattından, olimpiyatların birinci ve ikinci günlerinde üniversitelerde hangi etkinliklerin olduğunu detaylı öğrenebilmek için “Alo Şevçenko ve Grinçenko üniversitesi” hatlarında öğrenebileceklerdir.

Bu yıl yapılan bir güzel uygulama da “Alo Bilet” hattıdır.  Olimpiyat final törenine katılmak isteyen ve koltuk rezerve etmek isteyen olimpiyat severler de bu hatta müracaat ederek yerlerini ayırabileceklerdir.

Yapılan tüm bu çalışmalar, tüm olimpiyatlara katılan ve izleyenlerin daha keyifli bir program geçirebilmeleri için düşünülmüştür. Hiçbir ücrete tabi değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

1.    ALO OLİMPİYAT        063 1280134
2.    ALO BILET               063 1280141
3.    ALO KONAKLAMA      063 1280142
4.    ALO ŞEVÇENKO         063 1280136
5.    ALO GRİNÇENKO       063 1280140

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]