Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Hillary Clinton, uzaylılar ve 51. Bölgeyi açıklayacak!

ABD’de başkanlık yarışının en güçlü isimlerinden demokratların aday adayı eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, uzaylıların dünyayı ziyaret etmiş olabileceğini söyleyip başkan seçilirse tartışmalı 51. Bölge’yi derinlemesine inceleme sözü verdi.

New Hampshire’daki seçim mitinginde Clinton, 2007’den bu yana verdiği ilk kez The Conway Daily Sun gazetesine konuştu.

Muhabirin Hillary Clinton’un eşi ve eski ABD Başkanı Bill Clinton’ın 2014’te Jimmy Kimmel’in sunuculuğunu yaptığı bir televizyon programında, ‘uzaylılar tarafından ziyaret edilirsem hiç şaşırmayacağını’ sözlerini hatırlattı. Bunun üzerine Hillary Clinton; “Ziyaret edilmiş olabiliriz. Kesin olarak bilmiyoruz” dedi.

UFO meraklıları ve bilim insanlarına sevdirebilecek bir hamlede bulunan Hillary Clinton, başkan seçildiği takdirde uzaylılarla ilgili tüm bilinenleri ortaya dökeceğini ve ‘meselenin özüne’ ineceğini söyledi.

Bununla birlikte Clinton, uzaylıların ziyaret ettiği söylenen ve dizilere de konu olan 51. Bölge’yi (Nevada eyaletindeki gizli askeri üs) de inceleyeceğini belirtti.

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]