Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO VE FOTO GALERİ] Kiev’de Cumhuriyet resepsiyonu

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıldönümü vesilesiyle Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği tarafından resepsiyon verildi.

Kiev’in merkezinde Hilton Otel’de gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda davetliler, Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği personeli tarafından karşılandı.

Resepsiyona; Ukrayna’nın üst düzey devlet erkanı, büyükelçiler, dış misyon şefleri, akademisyenler, sanatçılar, Türk sivil toplum örgüt temsilcileri, din adamları, Türk vatandaşları ve büyükelçilik mensupları katıldı.

Ukrayna’nın ilk Cumhurbaşkanı Leonid Kravçuk ve Kırım Tatarlarının efsanevi lideri Mustafa Cemiloğlu (Kırımoğlu) gibi kanaat önderlerinin de hazır bulunduğu resepsiyona ilgi yoğundu.

Kiev’in en prestijli salonlarından birisinde gerçekleşen resepsiyonda davetlilere, Türkiye’den özel getirilen aşçının hazırladığı Türk mutfağının önde gelen lezzetleri ikram edildi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

FOTOĞRAFLARI BİLGİSARAINIZA KAYDETMEK İÇİN İPUCU: Aşağıdaki fotoğrafları bilgisayarınıza kaydetmek için fotoğrafı açmadan önce küçük kare iken üzerine “sağ” tıklayıp “Open link in new tab“a (Yeni bir sekmede pencerede açınıza) basınız. Açılan yeni penceredeki fotoğrafın üzerine yine “sağ” tıklayıp bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz…

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]