Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY’den, son bahar kampanyası: Kiev-İstanbul git-gel 68 dolar artı vergiler

Türk Hava Yolları (THY) Ukrayna’nın başkenti Kiev çıkışlı, İstanbul Atatürk Havalimanı’na, gidiş-dönüş vergiler hariç 68 dolardan başlayan fiyatlarla uçuyor.

15 Eylül’de başlayan ve 30 Eylül 2014’e kadar devam edecek satışlarda; Kiev çıkışlı karşılıklı İstanbul seferlerinde, 1– 30 Ekim tarihleri arasında yapılacak seyahatlerde vergiler hariç 68 dolardan başlayan fiyatlardan uçuyor. Promosyon çerçevesinde satılan ve vergiler dâhil edildiğinde yaklaşık 229 dolar olan ücretlerin, THY’nin resmi web sitesi ücretleri olduğu belirtildi. Kiev’den, Türkiye iç hat noktalarına devam edilmesi durumunda ise 90 dolar ücret farkı olacak ve taban fiyat 158 dolar artı vergiler şeklinde olacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada kampanyalı biletlerde rezervasyon yapılması akabinde en geç 24 saat içinde biletlerin satın alınması, ayrıca seyahat süresinin ise bir ayı aşmaması gerektiği bildirildi.

Açıklamada söz konusu bilet fiyatlarının havayolu satış ofislerinde ve acentelerde değişiklik gösterebileceği ifade edildi.

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNA HABER

 

 

YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları www.ukraynahaber.com.ua‘a aittir. Hiçbir surette haber ve fotoğrafın tamamı veya bir kısmı izin almadan ve aktif link vermeden kullanılamaz.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]