Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[‏@hicvicanan] Hicvi Canan ilk kez Ukrayna Haber’e konuştu

Twitter’a geçenlerde yüklediğim @ukraynahaber (UH) ile birlikteki Obama fotoğrafını eleştiren birisini gördüm. Biz bizi eleştireni alır köşe başımıza koyarız. Baktım bu Hicvi Canan hem eleştiriyor hem de güldürüyor o zaman gerilmeyin siz de gülün diye sorularımızı yönelttik.

İşte, Hicvi Canan ile yaptığımız çok özel röportaj:

UH: Açılışınız olmuş aşk olsun insan bir davet eder haber verir.

HC: Çakma haberin doğru adresinde sizleri de aramızda görmek isterdik. Resmi açılışımızı henüz yapmadık, BB’ımız da katılacak 🙂

UH: Keskin söyleminiz nedeniyle kapanışına katılmaz inşallah…

HC: (Gülüyor:)

UH: Gülün bakalım son gülen kim olacak bakacağız, balkon konuşmasında en çok ne dikkatinizi çekti?

HC: BB balkon konuşmasına Bilal Erdoğan’ın; “Babacığım sen şimdi cumhurbaşkanı mı oldun?” sorusu damgasını vurdu. Balkon konuşmasında babacığının CB olmadığını öğrenen Bilal hayal kırıklığına uğradı. Balkon konuşmasına BB’nın yanında çıkan Egemen Bağış ise Bakara Suresi’nin tamamını okumak istemesi dikkatimi çekti. BB, “Daha ileri demokrasi getireceğiz” dedi. Sanırım yarından sonra interneti de keserler artık. Tabii ki sesi kısıldığı için iki gündür Pensilvanya’ya mesaj gönderemeyen BB balkon konuşmasında zehir kusmaya devam etti. BB hizmet erlerinin kaçacağını söyledi. Herhalde gidecekler. Oyunu kullananlar hizmet beldesine geri dönecek. Fakat BB konuşmasından sonra @fuatavni ve @mehmetbaransu yurtdışı tatil biletlerini iptal ettikleri ve Durmak yok yola devam dedikleri ortaya çıktı.

UH: Ya seçim sonrası değerlendirmeniz…

HC: Karanlıkta oyların sayıldığı seçimden AKP’nin birinci çıkması manidar. Seçim sonrası yurt genelindeki AKP belediyeleri girişine, “Yolsuzluk sandıkta aklanmıştır. Rüşvet alan da veren de insandır.” tabelası asıldı.

Seçim sonrası ilk tutuklama @zaytung a. Bayrampaşa’daki evinde tweet atarken yakalanan ve Çin asıllı olduğu öğrenilen Zay Tung tutuklandı.

Twitter yasağından en çok etkilenen @06melihgokcek zaferini mwitter üzerinden paylaştı.

Ayrıca, hükümet, seçimlerde çıkan problemlerden sonra YSK’yı da BB’a bağlamak için düğmeye bastı.

UH: İşimiz gücümü var, Hicvi Canan ‏@hicvicanan son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

HC: Bizi takip edenleri takip ederiz. Mesajlarımız RT yapanlara dua ederiz. FAV yapanlara laptop hediye ederiz.

UH: 🙂

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]