Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY türbelansa girdi: En az 30 kişi yaralandı var

Türk Hava Yolları (THY)'nın İstanbul-New York uçağı inişte türbelansa girdi. 326 yolcunun olduğu uçakta çok sayıda hostes ve yolcu yaralandı.

Türk Hava Yolları THY tarafından yapılan açıklamada uçaktaki 326 yolcudan 28’inin ve 2 kabin personelinin hafif yaralandığını açıkladı. Yaralananların hastaneye sevk edildiği açıklandı.

İstanbul’dan New York’a giden Türk Hava Yolları’na ait 01 sefer sayılı yolcu uçağı, ABD hava sahasına giriş yaptıktan sonra türbelansa kapıldı.

Açıklama şöyle:
“TK 01 sefer sayılı İstanbul (IST) – New York (JFK) uçuşumuzda öngörülemeyen olumsuz hava koşulları (türbülans) nedeniyle 28 yolcumuz ve 2 kabin personelimiz hafif şekilde yaralanmıştır. Hastaneye sevk edilen 28 yolcumuzdan 18’i tedavilerinin ardından taburcu edilmiş, 10 yolcumuzun kontrolleri ise devam etmektedir.
Yolcularımızın ve ekibimizin sağlık durumu yakından takip edilmektedir.

New York meydana yaklaşma sırasında öngörülemeyen olumsuz hava koşullarına (türbülans) maruz kalan, TC-JJG kuyruk kodlu uçağımızda gerçekleştirilen teknik incelemelerde herhangi bir aksaklık görülmemiştir. Uçağımız, TK12 sefer sayılı New York (JFK) – Istanbul (IST) seferimizi icra etmek üzere planlanan tarife saatinde havalanmıştır.
Uçuş ve yolcu güvenliğini her zaman ön planda tutan Türk Hava Yolları, yaşanan olay nedeniyle büyük üzüntü duymaktadır.” denildi.

Yolculardan birisi uçağın yaklaşık 10-15 dakika türbülansta kaldığını yanında oturan kadının koltuğundan fırladığını ve üstüne düştüğünü de dile getirdi. Yolcunun bacağı kırıldı…

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]