Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaHaberler

Fethullah Gülen Hocaefendi’den şehitler için taziye mesajı

Fethullah Gülen Hocaefendi, Hakkari Dağlıca’da şehit düşen 16 asker ve son 50 günde farklı şehirlerde şehit olan 102 asker ile polisler için taziye mesajı yayınladı. Sağduyu çağrısı yapan Hocaefendi, kardeşlik şuuruyla bu zor günlerin aşılacağını belirtti.

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin mesajı şöyle:

“Milletimizin ikbaline mani olmak için her fırsatta saldırıya geçen, asker ve polisimizin canına kast eden terör örgütü, kanlı yüzünü bir kez daha göstermiştir.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca mevkiinde teröristlerin bombalı saldırısı ve sonrasında çıkan çatışmada, tabur komutanımız ile birlikte 16 kahraman askerimizin şehit edildiğini öğrenmiş bulunmaktayım.

Dağlıca şehitleri Tabur Komutanımız Yarbay İlker Çelikcan ve askerlerimiz ile son 50 günde farklı şehirlerimizde şehit düşen 102 asker ve polisimize Cenab-ı Mevlâ’dan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar niyaz ederim. Anadolumuzun bağrında ocağına ateş düşen kederli ailelerine, evlatlarına, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile Polis Teşkilatımızın değerli mensuplarına başsağlığı dilerim.

Bugüne kadar yaşadığı acılarda daima metanetini korumayı bilmiş aziz milletimizin, birlik ve beraberliğini muhafaza ile teröre karşı gereken en asil cevabı vereceğinden, kan dökerek netice almak isteyenlerin hesaplarını akim bırakacağından şüphem yoktur.

Milletimiz, en büyük sermayemiz olan sağduyusu ve sarsılmaz kardeşlik şuuruyla, bu zor günleri aşmayı, kararan ufkumuzu aydınlatmayı başaracaktır.”

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]