Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalı çift 2 yaşındaki çocuğunu 9 bin dolara sattı

Ukrayna’nın güneydoğusundaki Donetsk Şehri’nde yaşayan genç çift, 2 yaşındaki çocuğunu 72 bin grivnaya (9 bin dolara) satarken suçüstü yakalandı.

Donetsk Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 23 yaşındaki ebeveynlerin şehirdeki bir benzin istasyonunda çocuğunu alıcıya teslim ederken, polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Donetsk İnsan Kaçakçılığı Şube Müdürü Yuriy Sırovatko yaptığı açıklamada; “Çocuklarını satmak isteyen çiftin uyuşturucu madde bağımlısı olduğu tespit edildi. Çift daha önce ana-babalık haklarından men edilmişti. Ailenin 2 yaşındaki kızı ile 7 aylık oğlu sosyal birimler tarafından ellerinden alınmıştı. Genç çift çocuklarına alıcı bulunca,yeniden velayet hakkını almak için gerekli belgeleri ve referanslarını toplayarak yetkilileri kandırmayı başardı. Daha sonra da çocuklarını satarken yakalandılar.” dedi.

Yapılan açıklamada madde bağımlısı çiftin ise alıcı tarafından polise ihbar edildiği belirtildi. Çocuklarını satmak suçundan yargılanacak çiftin 8 ila 15 yıl arasında hapis cezası alması bekleniyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]