Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Davutoğlu, Ukrayna Başbakanı Azarov tarafından kabul edildi

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Bakanlar Konseyi toplantısı vesilesiyle Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ukrayna Başbakanı Nikolay Azarov tarafından kabul edildi.

İkili ilişkilerin son dönemde ulaştığı aşamadan duyulan memnuniyetin dile getirildiği görüşmede, özellikle ticaret hacminin artırılması ve iki ülke arasında halihazırdaki gündem konularından Serbest Ticaret Anlaşması’nın bir an evvel sonuçlandırılması üzerinde duruldu.

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç’in Eylül ayında Türkiye’ye gerçekleştirdiği Türkiye ziyareti sırasında kararlaştırıldığı üzere Türk vatandaşlarına yönelik vize muafiyetinin 60 güne çıkarılmasından dolayı teşekkür etti.

Görüşmede ayrıca Ukrayna Başbakanı ülkesinde son dönemde gerçekleşen gösteriler ve Ukrayna-AB ilişkilerindeki son gelişmeler hakkında bilgi verdi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]