Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalı muhalif lider Paris’e davet edildi

Ukrayna’da Rusya yanlısı hükümet aleyhine gösterilerin devam ederken, muhalif liderlerden Vitaly Kliçko Paris’e davet edildi.

Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, eski ağır siklet boks şampiyonu Kliçko’ya mesaj göndererek, kendisiyle Paris’te buluşmak istediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı François Hollande’ın geçtiğimiz hafta Vilnius’ta Ukraynalı mevkidaşı Viktor Yanukoviç’le görüştüğünü hatırlatan Bakan Fabius, kendisinin de muhalif liderle bir araya gelmesinin bu ülkenin içişlerine karışmak olarak görülmemesini istedi.

Bu arada muhaliflerin kuşatması altındaki Ukrayna Parlamentosu’nda gensoru önergesi görüşülürken Yanukoviç bugün Çin’e gidiyor.

PARİS – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]