Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Rallici Selami Sezer: ‘Hatamı pahalıya ödedim’

16-17 Haziran tarihlerinde Akerman’da düzenlenen Ulusal Ukrayna Liman Kupası’nın ikinci ayağı olan Akerman Rallisi’nde yaşadıkları görünmez kaza Türk Ralli Ekibi’ne finiş çizgisini göstermedi.

Yarış hakkında. Türk Ralli Ekibinin kaptanı Selami Sezer:

“Dördüncü turun ortalarında sağ ön tekere saplanan bir kaya lastiği parçaladı, 9 km. çıplak disk üzerinde gittikten süspansiyon sisteminin iyiden iyiye zarar görmesinden sonra aracı kontrol etmek çok zorlaştı, yedek diskimiz olmadığı için araçta daha büyük hasarlara yol açmamak adına yarıştan çekilmek zorunda kaldık, Her şeye rağmen iyi bir yarış oldu, bize jest olarak yardımcı pilotluk yapan Dmitry Brizyanovsky Ukrayna Rallilerinde çok bilinen bir isim, kendisine teşekkür borçluyuz,   Akerman ilçesi Belediye başkan yardımcısı Sergey Mihailoviç Sergeyev in startı vermesiyle başladığımız yarışın sonunda, bizi finiş çizgisine davet eden Sergeyev’in yakınlığı,  katılımcıların ve izleyicilerin bize olan ilgisi çok iyiydi, Türk Ralli Ekibi adına tezahürat yaptılar, biz de ekip olarak kendi imkanlarımızla aldığımız Baklava ve Türkiye T-shirtlerini kendilerine dağıttık.Eğer sponsor bulabilirsek serinin üçüncü ayağı olacak ve Temmuzun son haftasında yapılacak olan Odesa Rallisi’ne katılacağız, başta siz olmak üzere iletişim sponsorlarımıza ve bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]