Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
TürkiyeVideo

T A M A M iktidarı çıldırttı dengeleri bozuldu!

Millet tamam dese bile Erdoğan'ın demokratik bir şekilde gitmeyeceği anlaşıldı.

AKP’nin cumhurbaşkanı adayı Recep T. Erdoğan’ın “Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözleri üzerine sosyal medyada yapılan milyonlarca “T A M A M” paylaşımı Meclis’te de gündem oldu.

Erdoğan ‘Milletimiz ‘tamam’ derse kenara çekiliriz’ dedi, ‘Tamam’ mesajı dünyada TT oldu

TBMM Genel Kurulu’nda söz alan HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, “Tamam” sözünün Twitter’ın dünya gündeminde ilk sıraya yerleştiğine dikkat çekerek, “Milletimiz ‘Tamam’ derse çekiliriz’ dediniz, biz milletin vekilleri olarak ‘Tamam’ diyoruz; tamam, artık çekilin” dedi.

CHP Söz müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan ‘Kandıramazsın Beni’ isimli şarkı için ön anlaşma yaptı. Sözlerinde “1-2-3-4 ‘T A M A M’, daha da katlanamam” geçen şarkı artık muhalefeti temsil ediyor.

Millet tamam dese bile Erdoğan’ın demokratik bir şekilde gitmeyeceğinin sinyalleri için videoyu izleyin:

Sadece Kadıköy’de TAMAM diyen 10 kişi tutuklandı. TAMAM diyen herkese şiddet uygulanıyor. Ev hanımları, üniversite öğrencileri, sokaktaki vatandaş, kamyon şoförleri tamam dedi ancak şiddete maruz kaldı.

İşte en komik AKP trollerini çıldırtan tamam klibi:

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]