Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev’de bir Türk 7 milyon dolar değerindeki eroinle yakalandı

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bir Türk vatandaşı piyasa değeri 7 milyon doları bulan 52,5 kilo eroinle yakalandı. Kiev’de şimdiye kadar ise bu miktarda uyuşturucu ele geçirilmediğini belirten yetkililer ülkedeki son 5 yıl içindeki en büyük partinin yakalandığını bildirdi.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı Narkotikle Mücadele Şube Müdürü Oleg Şkolnıy yaptığı açıklamada gelen ihbar üzerine Kiev’in Leningradska Meydanı yakınındaki bir restoran ve otel kompleksine baskın düzenlediklerini söyledi. Yapılan operasyonda 50 kilogramın üzerinde piyasa değeri 7 milyonu bulan eroin ele geçirdiklerini ifade eden Oleg Şkolnıy, operasyonlarda 40 yaşında bir Türk vatandaşının da göz altına alındığını ifade etti.

Asya’dan geldiği belirtilen narkotiğin Avrupa’ya kaçırılmak üzere Kiev’e getirildiği belirtildi.

Eroinle birlikte yakalanan ve ismi açıklanmayan Türk vatandaşının Ukrayna kanunlarına göre nitelikli uyuşturucu kaçakçılığı suçundan 12 yıla kadar hapis cezası alması bekleniyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]