Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Çilek, Ukrayna’da 30. mağazasını açtı

Türkiye’nin önde gelen mobilya mağazalarından Çilek Mobilya, 17 yıl önce ilk ihracatı gerçekleştirdiği Ukrayna’da 30. mağazasını açtı.

Dünyanın 66 ülkesinde 444’ü aşkın satış noktasıyla bebek, çocuk ve gençlere yönelik ürünler tasarlayan Çilek Mobilya, Ukrayna’nın Karadeniz’e kıyısı olan denizcilik şehri Odesa’da şehrinin en büyük mobilya alışveriş merkezi Megadom’da yeni bir mağaza daha mağaza açtı. 1995 yılında kurulan ve ilk ihracatını 1996 yılında Ukrayna’ya yapan Çilek, Odesa şehrinde açtığı mağazasıyla buradaki mağaza sayısını 30’a çıkardı.

İlk ihracatlarını Ukrayna’ya yaptıklarını belirten Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, “2013 yılında Donetsk, İvano Frankovsk ve Odesa şehirlerinde mağazalar açtık. 2014 yılı içinde Kiev başta olmak üzere Donetsk, Dnipropetrovsk, Harkiv ve Kırım bölgelerinde de mağaza açmayı planlıyoruz.” diye konuştu.

Ukraynalı çocuklar tarafından çok sevildiklerini ve ilgi gördüklerini belirten Talha Çilek, açacakları yeni mağazalarla 2014 yılı sonuna kadar Ukrayna’da toplam 35 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

EKONOMİ SERVİSİ | İSTANBUL – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]