Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaHaberler

[VİDEO] Hocaefendi’nin kalb ritmi normale döndü

Kalbindeki ritim bozukluğu sebebiyle 12 saat hastanede müşahede altında kalan Fethullah Gülen Hocaefendi’nin kontrol amacıyla hastahaneye gidiş ve dönüşü esnasında çekilen görüntüleri yayınlandı.

Herkul.org’da paylaşılan görüntülerde Hocaefendi’nin arabadan indiği ve odasına yürüyerek gittiği görülüyor. Sitede yapılan kısa açıklamada, Hocaefendi’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilerek şu bilgilere yer verildi: “Kendisini yakinen takip eden doktorların talep ve tavsiyeleri üzerine, muhterem Hocamız, kontrolünün yapılması ve tedavisinin ikinci safhasının uygulanması amacıyla bugün bir kere daha hastahaneye gidip geldi. Allah’a şükürler olsun, Hocaefendi’nin ritim bozukluğu tedavisi başarıyla tamamlandı ve kalb ritmi normale döndü.”

Sitede Fethullah Gülen Hocaefendi’nin sıhhat ve afiyetinin devamı için tüm sevenlerinden dua talep edildi. Hocaefendi’nin 12 saat müşahade altında tutulduğu haberinin duyulmasının ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hocaefendi’yi telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştu.

PENNSYLVANIA | CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]