Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Mısır askeri, Türk hackerları Türkçe uyardı: Bize saldırmayın

Mısır Silahlı Kuvvetler Komutanlığı, resmi internet sitelerini çökerten Türk hacker grubu Ayyıldız Tim’i Türkçe uyardı: “Websitemize saldırmayın.”

Ayyıldız Tim’in, Mursi’nin darbeyle devrilmesine ve farklı zamanlarda sivil halka ateş açarak binlerce insanın ölmesine neden olarak gösterdikleri darbeci Mısır Silahlı Kuvvetleri’nin resmi internet sitesi www.mmc.gov.eg’yi çökertmesi üzerine uyarı geldi.

Sitenin çökertilmesinden yaklaşık 24 saat sonra, siber savaşçılar Ayyıldız Tim’in elektronik posta adresine, [email protected] kullanıcı adıyla gönderilen elektronik postada, Türkçe olarak “(www.mmc.gov.eg) websitemize saldırmayın.” uyarısı yapıldı.

Uyarı üzerine grup adına Facebook sayfasından yapılan açıklamada, “Mısır Silahlı Kuvvetleri bize uyarı baslığı altında ‘sitemize saldırmayın’ diye ricada bulunmuş. Biz de Ayyıldız Tim olarak cevaben diyoruz ki; demokratik bir Mısır için Sisi peşindeyiz. Masum Mısır halkı zulüm görmeye devam ettikçe, kadın çocuk demeden sivil katliamınız sürdüğü müddetçe saldırılarımız devam edecektir. Buradan size çağrı yapıyoruz. Ülkemizi ve Ayyıldız Timi tehdit ettiğiniz taktirde saldırılarımız hız kesmeden, başta Mısır Silahlı Kuvvetleri olmak üzere, Mısır devlet sitelerine devam edecektir.” denildi.

YALÇIN KAYA | ANKARA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]