Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

Türk ve Ukraynalı işadamları işbirliği imkânlarını görüştü

Kiev merkezli Türkiye Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği (TUSİB), Ukraynalı devlet kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği görüşmelerime devam ediyor.

Cihan Haber Ajansı (Cihan)’na çalışmalarını değerlendiren, TUSİB Devlet Otoriteleri, Kurum ve Kuruluş İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Bekmezci, geçtiğimiz günlerde yerel organizasyonlarla işbirliğini geliştirme faaliyetleri çerçevesinde, Ukrayna Sanayi ve Ticaret Odası (UCCI)’nı ziyaret ettiklerini bildirdi.

Rasim Bekmezci, TUSİB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Anaçalı ve TUSİB Genel Sekreteri Faik Serkan Bağ ile yaptıkları ziyarette, Ukrayna Sanayi ve Ticaret Odası’nı Birinci Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Viktor Yanovskiy, Başkan Vekili Sergey Svistil ve Uluslararası Ekonomik İlişkiler Departmanı Şefi Valeriy Korol ile görüştüklerini belirtti.

Tanışma amaçlı ziyarette, iki kurum arasındaki işbirliği olanakları masaya yatırılarak, TUSİB üyelerinin sorunlarının kurumsal temsil ile gereken mercilerde gündeme getirilmesi konuları değerlendirildi.

Cihan’a görüşmenin faydalı geçtiğini ifade eden Bekmezci, TUSİB olarak Ukrayna’da Türk iş dünyasının güçlenmesi ve iki ülke arasındaki ekonomik ve ticareti ilişkilerin gelişmesi için çalışmalarda bulunduklarını kaydetti.

Ukraynalı iş kuruluşları ile ilişkilerini güçlendiren TUSİB, kuruluşundan kısa bir süre sonra, Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği (USPP)’nin kurumsal üyesi olmuştu.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]