Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY, Kiev-İstanbul gidiş-geliş biletini vergi dâhil 159 dolara satıyor

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Sabiha Gökçen’den Ukrayna’nın başkenti Kiev’e bugünden itibaren kampanyalı uçuşlara başladı. THY, Kiev- Sabiha Gökçen karşılıklı seferlerde, Temmuz 2013 ile Mart 2014 tarihleri arasındaki uçuşlarda vergiler dâhil 159 dolardan başlayan fiyatlardan uçuyor.

THY’den yapılan açıklamada Ukrayna’nın başkenti Kiev’den İstanbul Sabiha Gökçen’e gidiş-dönüş her şey dâhil biletlerin 159 dolardan başladığı bildirildi. Aynı zamanda, Sabiha Gökçen’den; Kiev’e gidiş-dönüş bilet fiyatı ise her şey dâhil 129 Euro’dan satılıyor.

Yapılan açıklamada, kampanyadan yararlanmak isteyenlerin biletlerini, 27 Temmuz – 31 Ağustos 2013 tarihleri arasında alması gerektiği ve seyahatlerini ise 27 Temmuz 2013 ile 31 Mart 2014 tarihleri içinde planlanması gerektiği belirtildi.

Promosyon çerçevesinde satılan 159 dolarlık ve 129 Euro olan ücretlerin THY’nin resmi web sitesi ücretleri olduğu belirtildi. Açıklamada söz konusu bilet fiyatlarının havayolu satış ofislerinde ve acentelerde değişiklik gösterebileceği ifade edildi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]