Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kojara Türkiye’de temaslarda bulunuyor

Ukrayna Dışişleri Bakanı, AGİT Dönem Başkanı Leonid Kojara, 27 Haziran’da başladığı Türkiye temaslarına devam ediyor.

Ziyaret kapsamında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerde bulunan Leonid Kojara, Ortak Stratejik Planlama Grubu’nun 2. Toplantısı’na katıldı.

Ukrayna ve Türkiye dışişleri bakanları görüşmelerde; siyasi, medeni, ticari ve iktisadi ilişkilerin yanı sıra savunma alanında işbirliği, enerji, ulaştırma ve konsolosluk ilişkilerinin hukuki altyapının geliştirilmesi gibi iki ülke arasındaki güncel konuları değerlendirdi.

Kojara ve Davutoğlu’nun görüşmesinin ana gündemini ise; Ukrayna-Türkiye Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 3. Toplantısı’nın hazırlıkları oldu.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kojara, AGİT Dönem Başkanı sıfatıyla yarın İstanbul’da düzenlenecek olan AGİT Parlamenter Asamblesi’nin 22. Genel Kurul toplantısının açılışına iştirak etmesi bekleniyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]