Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Ukrayna’da kar nisanda kalkacak

Ukrayna’nın başkenti Kiev ve ülkenin batısını etkisi altına alan karın Nisan ayında erimesi bekleniyor.

Hava Tahmin İdaresi Ukrgidrometsentr’dan yapılan açıklamada karın nisan ayından önce kalkmayacağını bildirildi.

Ukrgidrometsentr’in Müdürü Nikolay Kulbida, hava sıcaklığının 30 Mart’tan itibaren sıfırın üstüne çıkacağını söyledi. Nikolay Kulbida, Nisan’ın ilk haftasında ise hava sıcaklığının sıfırın üstününde 4 ila 9 derece arasında olmasının beklendiğini dile getirdi.

Kulbida, “Kiev’de bu kadar yoğun kar yağışını kış aylarında bile görmedik. Mevsim normallerinin üzerinde bu kadar çok kar yağışı en son 1881 yılında kaydedilmişti.” dedi.

Öte yandan Kievlilerin karla imtihanı devam ediyor. Kievliler yaşadıkları görüntüleri kaydedip sosyal medyada paylaşıyor. Görüntülerde, kimisi aracıyla kar kaplı yollarda yaptığı seyahati paylaşırken kimisi ise zorda kalan kişileri kaydetmiş. Balkonu karla dolan bir adamın mücadelesi de paylaşılan görüntüler arasında.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]