Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Dünya Ukrayna’daki halı üzerindeki tehlikeli yolculuğu izliyor

Ukrayna’da bir aracın arkasına takılı halının üzerinde seyahat eden yolcuların görüntüleri bu kadar da olmaz dedirtti. İnternete düşen görüntüler ünlü 1001 gece masallarını aratmadı.

Ukrayna’nın Zaporijya şehrinde bir aracın ön kamerasına takılan görüntülerde, “Lada” marka bir aracın arkasına bağlanmış bir halı ve üzerinde iki yolcu görülüyor.

Görüntülerde, halı üzerinde seyahat eden yolcuların hallerinden oldukça memnun olduğu dikkatlerden kaçmazken, aracın kara yolunda oldukça süratli yol aldığı görülüyor.

Karlı yolda çevresindekilerin şaşkın bakışlarına aldırmayan araç şoförü, birkaç kilometre sonra önüne çıkan kavşaktan sağa dönüp gözden kayboluyor.

FARUK AKKAN | MOSKOVA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]