Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

053 666 66 66 bu telefon numarası için 150 bin dolar ödedi

Suudi Arabistan’da bir telefon operatörü tarafından düzenlenen açık artırmada benzer rakamlardan oluşan telefon numarasının 150 bin dolara alıcı bulunduğu bildirildi.

Arapça basılan ‘Haber Gazetesi’nin haberine göre Suudi Telekomünikasyon Şirketi tarafından Riyad’da düzenlenen ve gelirleri hayır kurumlarına bağışlanan açık artırmada 60 özel cep telefonu numarası yaklaşık 533 bin 355 dolara satıldı.

Özel numaralar arasında 053.6666666 rakamlı cep numarası ise 149 bin 340 dolar ile en yüksek fiyata alıcı buldu. Numaraların satışından gelen gelirin yetimler, engelli çocuklar ve böbrek hastalarına yönelik yardım kurumlarına bağışlanacağı öğrenildi.

 

Rüştü Kayhan Soydan-Dünya

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]