Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalıların yüzde 72’si muhalefetin etkisiz olduğunu düşünüyor

Ukrayna genelinde yapılan bir anket, muhalefetin ülkedeki gidişata etkisinin olmadığını ortaya çıkardı.

Research & Branding Group şirketinin tarafından yapılan ankette katılan Ukraynalıların yüzde 72’si genel olarak muhalefetin izlediği siyasetin ülkedeki durumu etkilemediğini söyledi. Ankete katılanların yüzde 20’si ise muhalefetin ülkede etkili olduğunu düşünüyor.

Yapılan ankete katılımcılardan ülkedeki siyasi duruma ‘muhalefetin etkisini’ değerlendirmeleri istendi. Ankete katılanların yüzde 44’ü muhalefetin izlediği politikanın iktidar üzerinde olumlu etkisinin olduğunu ifade ederken, yüzde 28’i ise muhalefetin çalışmalarını hükümeti negatif yönde etkilediğini belirtti.

Ukrayna genelinde 4 ile 14 Nisan tarihler arası yapılan ankete 2 bin 77 kişi katıldı.

Öte yandan Aralık 2010’da sosyal araştırmalar merkezi ‘Sofiya’ tarafından yapılan benzer bir ankette vatandaşların yüzde 36’sı muhalefetin izlediği siyasetin etkisiz olduğunu işaretlemişti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]