Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Mangal nasıl Bodrum Sultan Sofrası oldu?

Kiev’de yaklaşık 7 önce açılan restoran fenomenlerinden Bodrum Kafe’nin dönüşümü devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde restoran işletmeciliğiyle tanınan, Nazım Öztürkçü, Bodrum Cafe’nin yüzünü yenileyerek Bodrum Mangal’a çevirmişti.

Nazım Öztürkçü sosyal medyada şu mesajı paylaştı; “Sevgili dostlar, yaklaşık 2 ay önce restore edilip, yeni yüzü ve yeni konsepti ile hizmete giren Mangal Restourant’ın (Bodrum mangal) isim hakkının çok sevdiğim değerli iş adamı ağabeyim Murat Nalacıoğlu’na ait olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisi yakın zaman sonra Padol semtinde nehir üzerinde bulunan bir geminin 3. katını modern bir restourant haline getirip ve ‘Mangal’ adı altında hizmete sunacaktır. Bu yüzdendir ki isim hakkının kendisinde olmasından ötürü restoranımızın adını yakın bir süre içerisinde değiştirip, Bodrum Sultan Sofrası yaptık”

Nazım Öztükçü, UkraynaHaber.com’a yaptığı açıklamada; “Kiev’de 6-7 yıl önce helal yemek yiyecek pek bir yoktu. Özellikle bizim tavuk etlerimiz ve kırmızı etimiz helal kesimdir. Gerek öğrenciler gerekse bütün müşterilerimiz iç rahatlığıyla yiyebilir. Bodrum Sultan Restoran bildiğiniz üzerine daha önce Bodrum Kafe olarak hizmet veriyordu. Geçtiğimiz günlerde Bodrum Mangal olarak açılış yaptık fakat isim hakkı nedeniyle Bodrum Sultan Restoran adı altında hizmet vermeye devam edeceğiz. Bulunduğumuz mevki itibariyle öğrencilere çok yakınız zaten. Burada yaptığımız tadilattan sonra biraz daha yerimizi iyileştirdik. Ocakbaşımız yoktu onu ekledik. Ocakbaşında Adana kebap yemek isteyenleri bekliyoruz” dedi.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]